23.8.2015

Kirpputorilla

Tänää saatiin (liaanki) pitkäst aikaa lapsenvahti muutamaks tunniks ja päätettii se käyttää hyödyks ja vähä shoppailla. Yleensä en löydä kirppareilta juurikaa mitää. Tosi harvoin ostan ylipäänsä mitää. Se johtunee aika pitkälti siitä, ku kyllästyn aika nopeest siihe kiertelyyn ja penkomiseen. Loppuajan vaa valitan, ku ei mitää löydy ja lähinnä ootan, että jotain ostettavaa hyppää mun syliin.

En malta päästä testailee! Viel ei oo kerenny.

Tänään menin kirppareille iha eri asenteella! Kiersin kärsivällisesti kaikki paikat ja pengoin kaikki ne pöydät, mitkä oli ees pikkasen houkuttelevii. Ja löysin kuin löysinki muutaman kivan paidan. Perus kesä/koti -paitoi kaikki, mut tykkäsin niistä. Ostin myös pari Xbox 360 peliä ja miehelle ja pojalle yhet paidat.

Love these shoes!
Mun suurin päämäärä oli löytää ens viikonlopulle vaatteet. Silloin on miehen serkun häät ja haluun näyttää edustavalta. Niistä lisää myöhemmin. En siis kirppiksiltä löytäny harmikseni mitää, mutta mentii käymää kierroksen jälkee Robin Hoodissa. Sieltä sit onneks löyty kengät. Mukavat jalassa eikä liian juhlalliset, niin voi pitää muutenki, ku juhlissa/baarissa. Hehe.

Kertakaikkiaan kiva päivä! Ihana päästä tuulettuu miehen kans kahestaa! Vaikkei mitää sen ihmeellisempää tehtykää. Huomisesta tulee varmasti yhtä mahtava, ellei mahtavampi! ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti